Кратко видео на сватбари показва как е изглеждал Пловдив преди 33

...
</TD
>Кратко видео на сватбари показва как е изглеждал Пловдив преди 33
Коментари Харесай

Спомени от Пловдив: Видео на сватбари от 1990 г. показа незастроеното все още Карловско шосе

Кратко видео на сватбари демонстрира по какъв начин е изглеждал Пловдив преди 33 години.

Годината е 1990 година В петминутното видео може да видите атмосферата на Пловдив година след рухването на комунистическия режим.

Сватбарите идват от село Строево. Минават през " Карловско шосе ", след по мостът на Панаира и продължават по бул " 6-ти септември ". 

Все отново е женитба, денят е неделя и трафикът не е претрупан. Колите, които главно се движат, са " Лада " и " Жигули ".

От видеото най-ярко усещане прави " Карловско шосе ". Тогава е било едно голо поле, а в този момент е съвсем напълно застроено и се е трансформирало в цяла индустриална зона.

В групата " Акция " Фото Пловдивъ " Пламен Кочев направи едно самобитно следствие за развиването и разрастването на региона с автосалони край село Труд в интервала от 2003 до 2022 година

" От 2003 година, когато там се появява първата автокъща, та до 2023 година, когато виждаме какъв брой се е разраснала както на дължина, по този начин и на дълбочина зоната с коли. Появило се е и кръговото придвижване на кръстовището за с. Строево. По едно време се появяват и фотоволтаиците до силозите край ж.п. линиите ", написа Кочев към своя пост.

Вижте видеото, което е съпроводено с приятна музика.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР